Παραλία Βαρνάβα.....ζητούνται ελεήμωνες εθελοντές για καλό σκοπό!

Ευχαριστούμε την FUJO PAI – και οποίους άλλους  έρχονται εθελοντικά να μας ξεβρομίσουν. Όμως είναι ντροπή για όλους, αφού θα αποδειχθούμε για άλλη μια χρονιά ανίκανοι - δήμος και συλλογικοί φορείς - να υποδεχθούμε έγκαιρα τους καλοκαιρινούς επισκέπτες μας, σε μια καθαρή από γόπες και σκουπίδια παραλία και όχι μόνο....
Σημεία επέμβασης: οδόστρωμα βρώμικο από τα χώματα των βροχών. Ανάγκη για περισσότερους κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης. Επισκευή σε όλα τα ψάθινα σκέπαστρα. Χημικές τουαλέτες, ντουζιέρες, καμπίνες κ.α. 
Τέλος επιβάλλεται καθαρισμός της διαδρομής από Βαρνάβα προς παραλία και μπάλωμα στις πολυάριθμες επικίνδυνες τρύπες του οδοστρώματος

Χριστανοί ..."Ελεήστε ......εμάς τους φτωχούς και ανήμπορους  ..... ελάτε να μας καθαρίσετε και θα "πετύχετε" (τυχεροί) της φυσικής μας !!!! παρουσίας. Αχ δεν μπορώ πια.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
-------------------
Την Κυριακή 29/05/2016 μέλη της Πανελλήνιας αθλητικής ένωσης FUJO PAI από τον Βαρνάβα ,το Γραμματικό ,τον Μαραθώνα,την Ν. Μάκρη ,την Αθήνα κλπ. θα έρθουν να καθαρίσουν εθελοντικά, την παραλία Βαρνάβα.
Στις 9:30πμ τα άτομα που θα συμμετέχουν θα συγκεντρωθούν στον Άγιο Δημήτριο.
Η Δημοτική μας Κοινότητα τους ευχαριστεί θερμά για την πρωτοβουλία και την κοινωνική τους προσφορά και θα παραβρίσκεται με τα οχήματά της και την φυσική της παρουσία .
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας
Ασημακοπούλου Χαραλαμπία
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:  

 Η ΆΣΧΗΜΗ ΕΙΚΌΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΈΠΟΥΝ  ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.