ΒΑΡΝΑΒΑΣ...για αποψιλώσεις 5.000 Ευρώ. Mήπως μας κοροϊδεύουν?? (Φωτογραφίες)

Δεν θα σοβαρευτούμε ποτέ σε αυτόν τον τόπο, γι αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας - ξεχνάμε τις πυρκαγιές του 2009 & 2011 όπως και της  πρόσφατης 20/6/16 στο Βαρνάβα.
Αντί να ζητήσουμε, με αυξημένη ευαισθησία και συναίσθηση του κινδύνου την:
1.την έκτακτη επιχορήγηση και βοήθεια από το Δήμο για την σωστή και καθολική αποψίλωση και απομάκρυνση των χόρτων (με χλοοκοπτικά και περισυλλογή σε σακούλες) όλων των κεντρικών δρόμων του Βαρνάβα και ιδιαίτερα αυτής της οδού Ευρίπου (όπου λόγω της παραλίας παρουσιάζεται αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς από τσιγάρα από την μεγάλη οδική κίνηση επισκεπτών Ι.Χ).
2.  την επείγουσα εφαρμογή του κανονισμού καθαρισμού των οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες ιδίως αυτών που βρίσκονται στις κεντρικές αρτηρίες
…εμείς εδώ συνεχίζουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο, χαϊδεύοντας και ξύνοντας επιπόλαια τα  χόρτα με τον κουβά ενός χωματουργικού μηχανήματος. 









2 σχόλια:

  1. Δεν έχουν τον θεό τους. Είδα το μηχάνημα να ξύνει την άσφαλτο δεξια του δρομου, κι αυτό το βάφτισαν αποψίλωση. Εύκολη δουλειά της πλάκας με γερή μπάζα για 5.000ευρωπουλσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι οι δήμοι χρησιμοποιούν ειδικά συνεργεία με χλοοκοκτικά, εμείς εδω εχουμε την δική μας πατεντα, γιατί αραγε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.