ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ; ΞΕΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ… καθαρίστε τα κανάλια ομβρίων!!

Χωματόδρομοι = Ποτάμια.
Αναδημοσίευση - Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 - ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΞΕΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ…καθαρίστε τα κανάλια, φτιάξτε τους δρόμους, που λέγαμε....
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ; 
Μια το ένα μια το άλλο, μια οι θερινές διακοπές και τα διάφορα λειτουργικά προβλήματα  της Κοινότητας  ο Βαρνάβας θα μείνει πάλι ανοχύρωτος όπως κάθε χρόνο εν όψει των βροχών του χειμώνα με τις υπηρεσίες της κοινότητας απλώς να"περιμένουν εντολές" για τα αυτονόητα.
Πόσο ακόμα να αντέξουμε αυτή την κατάσταση με τα προβλήματα της καθημερινότητας;


Πόσο ακόμα;Πόση αντοχή και ανοχή να έχουν οι Βαρναβιώτες ; Πόσο ακόμα θα ζούμε με βρώμικους και κατεστραμμένους κάδους, τις λακκούβες, τον ελλιπή φωτισμό τα λειτουργικά προβλήματα τη κατάσταση των αγροτικών και όχι μόνο δρόμων; Πόσο ακόμα άραγε.
Κι εκεί που "δεν το περιμένεις" Σεπτέμβριο μήνα θα αρχίσουν τα πρωτοβρόχια κάτι το οποίο βέβαια δεν το "περιμένουν" και οι νέοι τοπικοί άρχοντες με αποτέλεσμα πολλά φρεάτια στο χωριό και ιδιαίτερα στην περιφέρεια να παραμένουν βουλωμένα και σκεπασμένα με χόρτα, χώμα και φερτά υλικά.Τι να κάνουμε με τον καιρό δεν μπορούμε να τα βάλουμε αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να φροντίζουμε όλο το χρόνο  το καθαρισμό των φρεατίων και όχι την τελευταία στιγμή???. Άλλη μια χρονιά Θα πλημμυρίσουμε με την Φθινοπωρινή βροχή!!!Α! προσοχή και στα κανάλια  απορροής στους αγροτικούς δρόμους!!! Είναι γεμάτα χόρτα, όπως και οι δρόμοι!!! αφού φέτος αποψίλωση χόρτων δεν έγινε και ευτυχώς που δεν καήκαμε.

"Κανένας δεν δικαιούται περίοδο χάριτος, πέρασε όμως ένας χρόνος!
Διαβάστε ακόμα:
 Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.